logo witCBS De Wegwijzer

Een dorpsschool, met kinderen uit Alteveer, Kerkenveld en de regio, die meegaat met zijn tijd.

logo roodNaastenliefde en respect

Leren zelf verantwoordelijk te zijn, het goede voorbeeld te geven en de positie in de samenleving in te nemen.

logo groenLeren met hoofd, hart en handen

Leren door het opdoen van kennis, het leren omgaan met zichzelf en de ander en het leren van praktische vaardigheden.

logo geelSchool en ouders samen

Leren door middel van samenwerking tussen ouders, kinderen en school.

Over Nanniesnetwork


NanniesNetwork is een landelijk opererend bureau voor kinderopvang. Wij verzorgen kinderopvang op maat en kunnen de volgende vormen van regionale kinderopvang aanbieden: KDV, BSO, TSO, NSO en Gastouderopvang.
In de Werkwijze van Nanniesnetwork staat uw kind centraal. Voor ons betekent het dat wij passende kinderopvang aanbieden dat aansluit bij de opvoedings-kenmerken en de wensen van de ouders.


Uw kind centraal stellen betekent ook dat wij ervoor zorgen dat uw kind in een veilige en gemoedelijke situatie wordt ontvangen en dat kinderen niet geconfronteerd worden met wisselende medewerkers. Ons pedagogische beleid staat uitgebreid beschreven op onze website.


Alle locaties en gastouders zijn aangemeld in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen zodat u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Wij helpen u graag met het aanvragen van deze toeslag en kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken.


In de basisschool de Wegwijzer te Alteveer vangen wij elke dag met veel plezier de kinderen van 0 tot 12 jaar op in ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. We proberen er elke dag een feestje van te maken. Heeft u interesse of wilt u een kijkje komen nemen dan bent u van harte welkom. Voor meer info kijk op www.nanniesnetwork.nl


Onze groepsleidsters Bernadet, Sandra, Jeanet en Femke staan u graag te woord.