logo witCBS De Wegwijzer

Een dorpsschool, met kinderen uit Alteveer, Kerkenveld en de regio, die meegaat met zijn tijd.

logo roodNaastenliefde en respect

Leren zelf verantwoordelijk te zijn, het goede voorbeeld te geven en de positie in de samenleving in te nemen.

logo groenLeren met hoofd, hart en handen

Leren door het opdoen van kennis, het leren omgaan met zichzelf en de ander en het leren van praktische vaardigheden.

logo geelSchool en ouders samen

Leren door middel van samenwerking tussen ouders, kinderen en school.

Een fijne en veilige plek om te zijn en om te groeien, dat is elke dag ons doel. Onze huiselijke ruimte is daarvoor de perfecte omgeving. We werken samen met de basisschool waar en wanneer het kan. 

Onze pedagogisch medewerkers maken van elke dag een leuke én leerzame dag. Wij bieden Voorschoolse Educatie (VE) vanuit het Piramide principe. Daarmee staan groeien en ontwikkelen voorop én is ons kinderdagverblijf een goede voorbereiding op school én op later. Materialen, activiteiten en de leukste ideeën, we hebben alles in huis om de fantasie en creativiteit te prikkelen en ontwikkelen! Ook op de buitenschoolse opvang is er ruimte om je fantasie en creativiteit te prikkelen!

Waar we vooral ook voor zorgen is voor avonturen. Samen gaan op ontdekking. We onderzoeken, ervaren en beleven de omgeving. Dat doen we binnen en natuurlijk buiten! Bij zon én bij regendruppels gaan we eropuit. Dichtbij op ons speelplein, vlakbij in het speeltuintje of ietsje verder de wereld in, naar het dorp of de natuur in. In het groen is altijd wat te doen, dus dat zoeken we graag op. Samen, want dat is het fijnst.

Kijk voor meer informatie over onze peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en/of buitenschoolse opvang op de website.

Website Doomijn Nieuwstraat

Een rondleiding kunt u hier ook op aanvragen.