logo witCBS De Wegwijzer

Een dorpsschool, met kinderen uit Alteveer, Kerkenveld en de regio, die meegaat met zijn tijd.

logo roodNaastenliefde en respect

Leren zelf verantwoordelijk te zijn, het goede voorbeeld te geven en de positie in de samenleving in te nemen.

logo groenLeren met hoofd, hart en handen

Leren door het opdoen van kennis, het leren omgaan met zichzelf en de ander en het leren van praktische vaardigheden.

logo geelSchool en ouders samen

Leren door middel van samenwerking tussen ouders, kinderen en school.

Aanmelden/ inschrijven

Als u overweegt om uw zoon of dochter aan te melden kunt u contact opnemen met onze directeur Ageet van Dijken. U kunt hiervoor langskomen, maar ook bellen of mailen om een afspraak te maken. 
Tel.nr: 0528-361622 / directie@wegwijzeralteveer.com

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek laat onze directeur u de school zien, geeft verdere uitleg over wie wij zijn, hoe wij werken en beantwoordt al uw vragen. Het is aan u of u uw zoon/dochter meeneemt naar dit gesprek.  Als u besluit om uw zoon of dochter aan te melden, ontvangt u een inschrijfformulier. 

Wanneer we als school het ingevulde inschrijfformulier ontvangen hebben, is uw zoon/dochter aangemeld. De leerkracht waar uw kind bij in de groep geplaatst wordt, neemt contact met u op voor het afspreken van enkele kennismakingsbezoeken. 

U mag zelf beslissen wanneer u uw zoon/dochter aanmeldt. Dat kan ook voordat hij/zij 4 jaar is. Het onderwijs kan, zodra uw kind 4 jaar is starten. Als uw zoon/dochter vlak voor de zomervakantie vier jaar wordt, raden we aan om na de zomervakantie te starten. Leerlingen die ouder dan 4 jaar zijn en al op een andere school gestart zijn, kunnen in overleg geplaatst worden. Hiervoor geldt hetzelfde traject.